Bu Blogda Ara

27 Kasım 2013 Çarşamba

Google Chrome 31.0.1650.57 indir







Google Chrome, Web'i daha hızlı, kolay ve güvenli hale getirmek için Google tarafından tasarlanmış, Chromium tabanlı ücretsiz bir tarayıcıdır. Başarılı, kolay ve stabil çalışmasıyla kısa sürede Türkiyede tarayıcı pazarında birinciliğe çıkmıştır.
Google Chrome da dikkat çeken noktalar; çok az bellek kullanımı, gelişmiş özelliklerdeki ve farklı konumdaki sekmeler, sayfa kaynak koduna hakimiyet, gizli mod, üstün javascript hızı, hoş ve kolay indirme yöneticisi, hızlı erişim ve tüm menülerdeki kolaylık. Chrome'u hızlı yapan ise DNS ön çözümlemesi, V8 JavaScript motoru ve DOM bağlamaları. Chrome V8 ve Kraken standartlarıyla her yeni sürümde tarayıcıdaki JavaScript hızını arttırmaya devam ediyor.
Google mümkün olduğunca sadeliğe ve kolaylığa yönelmesini  hazırlamış olduğu Google Chrome tarayıcısında da sürdürüyor. 



                                               



                                           GOOGLE CHROME İNDİR



26 Kasım 2013 Salı

Yahoo! Messenger Türkçe Yama 11.5



Yahoo! Messenger 11.5 Türkçe Yama programı, Yahoo! Messenger 11.5 sürümünün arayüz dilini Türkçeleştirmek için hazırlanmıştır. Programın Türkçeye çevirisi Kadir Demirel tarafından yapılmıştır. Bilgisayarınızda İngilizce Yahoo! Messenger kurulu ise, bu programı çalıştırmadan önce "Help" menüsünden "About Yahoo! Messenger"a tıklayarak, Yahoo! Messenger sürümünü kontrol ediniz ve Yahoo! Messenger 11.5 (us) sürümünün kurulu olduğundan emin olunuz. Bilgisayarınızda Yahoo! Messenger kurulu değilse, Yahoo! Messenger 11.5 (us) sürümünü kurduktan sonra bu programı çalıştırınız. 

Bu dil paketini Yahoo! Messenger'ın 11.0, 10.0, 9.0, 8.1 ve daha önceki sürümlerine uygulamayınız! Türkçe Yahoo! Messenger'ı bilgisayarınızdan kaldırdığınızda, Türkçe Yama da kaldırılmış olur. Yahoo! Messenger 11.5 Türkçe Yama, ücretsizdir. Program, Yahoo! Messenger'ın 11.5.0.152-us11.5.0.155-us11.5.0.192-us ve 11.5.0.228-us sürümlerinde denenmiştir. Windows 7'de ve Vista'da Kullanıcı Hesabı Denetimini kapattıktan ve bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra Türkçe yamayı kurun. 

Yamayı kurmaya başlamadan önce, sistem çekmecesindeki (saatin yanındaki) Yahoo! Messenger simgesine sağ tıklayın ve Exit'e tıklayarak Yahoo! Messenger'dan çıkın. Program, varsayılan olarak Program Files\Yahoo!\Messenger\resources\en-US dizinine kurulacaktır. Yahoo! Messenger'ı farklı dizine kurduysanız, üçüncü aşamada kurulum dizinini seçin ve İleri butonuna tıklayarak kurulumu tamamlayın.

                                       Yahoo! Messenger Türkçe Yama 11.5 İndir

24 Kasım 2013 Pazar

Winamp artık YOK



Bir zamanların vazgeçilmez medya oynatıcısı Winamp rekabete dayanamadı, yolun sonuna geldi.

2000’li yıllarda bilgisayarla tanıştıysanız çok büyük olasılıkla Winamp’ı da yoğun bir şekilde kullanmışsınızdır. Kullanıcıların hem video hem müzik içeriklerini oynatabilmesine olanak veren Winamp kullanıcılardan o kadar yoğun ilgi görüyordu ki AOL, Winamp’ın yapımcısı Nullsoft’u satın alarak gücüne güç katmıştı.

Ancak yıllar geçtikçe teknoloji ve müzik dünyasındaki trendler de değişti; iPhone’ların yaygınlaşmasıyla iTunes yazılımı internetten müzik dinlemek için kullanılır oldu. Rakip uygulamalar her geçen gün gücüne güç kattı. Winamp ise basit tasarım değişiklikleri dışında herhangi bir varlık gösteremedi.

Ve en nihayetinde 15 yıl önce doğan Winamp yolun sonuna geldi. AOL’den yapılan açıklamada Aralık ayı itibariyle Winamp’ın yayından kaldırılacağı ve bundan böyle bilgisayarlara indirilemeyeceğini kaydetti.

Eğer siz de Winamp’ı hala denemek istiyorsanız vakit kaybetmeden kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirmenizde fayda var.


                      

Firefox indirFirefox 25.0.1

Web'de gezinmeyi en iyi şekle sokmak için pek çok şahane özelliği bir araya getirdik. Gezinmek  Daha Kolay, Yüksek Performans, Gelişmiş  Güvenlik, Güçlü Kişiselleştirme, En Yeni Teknolojiler, Evrensel Erişim.

Firefox  ile gelen en ilgin özelliklerden biri kuşkusuz Aurora özelliği. "Web geliştirici > İnceleme" bölümünden ulaşabileceğiniz bu özellik sayesinde görüntülemekte olduğunuz web sayfasını 3 boyutlu hale getirebiliyorsunuz.

Parola Yöneticisi: Bir daha hiçbir uyarı görmeden sitelerdeki parolalarınızı hatırlayın. 

Tek Tıkla Yer İmi Ekleme: Siteleri kolayca işaretleyin, arayın ve düzenleyin. 

Geliştirilmiş Başarım: Mozilla Firefox ile bilgisayarınızın belleğinden daha az kullanarak sayfaları daha hızlı görüntüleyin. 

Akıllı Konum Çubuğu: Sevdiğiniz siteleri saniyeler içinde bulunu: Arama çubuğuna ilgili birkaç şey yazın yeter. 

Anlık Site Kimliği: Mozilla  Firefox basit site kimliği sayesinde çevrim içi hilelerden, güvensiz para aktarımlarından ve sahtekârlıklardan uzak durun. 

Tam Sayfa Yaklaştırma: Herhangi bir sayfanın bir bölümünü saniyeler içinde yakından ve okunaklı olarak görün. 

İşletim Sistemine Özgü His ve Görünüm: İşletim sisteminizle bütünleşik bir Firefox ile gezinin.





VLC Media Player 2.1.1 İndir





VLC Player (VideoLAN) çok kullanışlı bir video çalar programıdır. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg vb.. birçok formatı desteklediği gibi DVD, VCD ve canlı video izleme olanağı sağlar. VLC codec paketlerini kendi içinde taşır, bu nedenle ayrı bir codec paketi yüklemenize gerek yoktur. Ücretsiz olan bu program ile başka bir video player kullanmanıza gerek kalmayacaktır. 


          
                                     VLC Media Player 2.1.1 İndir







21 Kasım 2013 Perşembe

AVG Anti-Virus Free Edition indirAVG Anti-Virus Free Edition 2014 14.0 Build 4259

Tamamen ücretsiz ve artık TÜRKÇE AVG anti-virüs programının son sürümü, bilgisayarınızı virüslere karşı koruyor. Yapacağınız güncellemelerle, her türlü yeni virüse karşı korunur hale geliyorsunuz. Hızlı ve etkili bir program otomatik güncelleme özelliği içeriyor. 

AVG Tek Kullanıcı Sürümü, kişisel bilgisayarlar için kapsamlı bir antivirüs koruması sağlar. Tespit yöntemlerinin (buluşsal analiz, soysal tespit, tarama ve bütünlük kontrolü) eşsiz kombinasyonu, bilgisayarınız için çoklu seviyelerde (Yerleşik Koruma Kalkanı, E-posta Tarayıcı eklentileri, Kişisel E-posta Tarayıcı, İstek üzerine ve diğer testler, vs.) mümkün olan en üst düzeyde korumayı getirir







ComboFix İndir



 








Bir malware temizleme yazılımı olan Combofix flashdisk ve nadir de olsa dikkatsiz yazılan CD’lerden bulaşan amvo.exe adlı zararlı autorun dosyasını başarılı bir şekilde bilgisayarınızdan siliyor.

Amvo.exe Nedir?
Popüler antivirüs yazılımlarının neredeyse hiçbirinin tam çözüm sunmadığı bu zararlı uygulama kendini system32 klasörünün altına atıyor. En tehlikeli özelliği ise sisteminize bulaştıktan sonra kendini kopyalaması ve gizlemesi.

Amvo.exe‘nin Zararları Nedir?
Yerleştiği sistemin performansını fazlasıyla düşüren bu zararlı uygulama aynı zamanda “Gizli” durumda olan klasörlere erişilmesini engelliyor, yazılım bulaştıktan sonra “Klasör Seçenekleri > Görünüm” bölümünden tüm klasörleri görünür yapsanızda sonuç değişmiyor.

Amvo.exe‘den Nasıl Kurtulurum?
ComboFix’i bilgisayarınıza indirin ve masaüstüne aldıktan sonra çalıştırın (Vista kullnıcıları programın üzerine sağ tuş ile tıkladıktan sonra “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneğini kullanmalıdır). Eğer bilgisayarınız “Güvenli Kip”te değilse aktif olan tüm güvenlik yazılımlarını ve pencereleri kapatın. Karşınıza çıkan yönergelere “Evet/Yes” diyerek ilerleyin, hızlı bir taramadan sonra ComboFix gerekeni yapacak ve sonuçları C:’nin içerisine attığı log dosyasında size bildirecektir.

Not: ComboFix ile temizlik yaptıktan sonra alternatif olarak Dracula Virüs Temizleyici yazılımı ile tarama yaptırıp mevcutautorun.inf dosyalarını sistemden temizlemenizde fayda var. 

Tavsiye: Autorun şeklindeki bu tip zararlı yazılımlardan kısmen de olsa korunmak için bilgisayarınıza taktığınız flashdisk ve CD'leri Otomatik Başlangıç Seçeneğinden değil "Bilgisayarım"dan ilgili sürücünün üzerine sağ tuş ile tıklayıp "Araştır sekmesinden açmanızda fayda var








20 Kasım 2013 Çarşamba

Kaspersky Internet Security 2014 (14.0.0.4651)

Kaspersky Internet Security, kullanıcılarının veri tehditlerine karşı korunması için kapsamı ve hepsi bir arada bir bilgisayar koruması sunar.
Bilgisayarınız, bilgisayarınızda depoladığınız fotoğraflar, şarkılar, belgeler, kişisel bilgiler ve bilgisayarınızın sizi Internet'te götürebileceği yerler değerlidir. Kimse bir bilgisayar güvenliği çözümü yapılandırmak ve bu çözümü sürekli olarak korumak için sonsuz saatler harcamak istemez. Ancak Internet'te önünüze çıkabilecek gittikçe karmaşık hale gelen tehditlere karşı güvende olduğunuzu bilmek istersiniz. Dolayısıyla dosyalarınızı ve kimliğinizi siber suçlulardan ve en yeni kötü amaçlı yazılım saldırılarından titizlikle koruyan bir güvenlik çözümüne sahip olduğunuzu bilmek büyük önem taşır.
Internet güvenliğine ilişkin güvenli ve kolay çözüm
Kaspersky Internet Security 2013 arka planda çalışarak sizi, bilgisayarınızı ve çocuklarınızı en yeni ve gittikçe büyüyen tehditlere karşı korumak için daha fazlasını yapan güçlü koruma teknolojileri sunar. Birçok otomatik güvenlik özelliğine sahip olan Kaspersky Internet Security 2013, bilgisayarınızın korunmasıyla ilgili zorlukları da yok eder. Böylece, birinci sınıf koruma almak için güvenlik uzmanı olmanız gerekmez.
Özellikler
  • Safe Money, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş için daha da güçlü güvenlik sağlar
  • Güvenli Klavye, klavyenizi kullanarak girdiğiniz kişisel verileri korur
  • System Watcher
  • Ebeveyn Denetimi
  • Yeni anti-spam modülü
  • Daha iyi kimlik hırsızlığı önleme
  • Otomatik Güvenlik Açıklarından Faydalanma Koruması
  • Bir dizi kullanım senaryosuyla ilişkili olarak bilgisayar performansında minimum etki
  • Optimize edilmiş anti-virüs veritabanları
  • Azaltılmış Pil Tüketimi
  • Kullanımı kolay arayüz
  • Sanal Klavyenin hızlı başlatılması
2014 Versiyonuyla;
  • Ekran kilitleyicilere karşı koruma özelliği eklendi. Belirleyeceğiniz bir klavye kısayolunu kullanarak ekran kilidini açabilirsiniz. Ekran kilitleyicilere karşı koruma özelliği, tehdidi algılar ve ortadan kaldırır. Ekran kilitleyiciler artık otomatik olarak izlenip işlemleri geri alınabilir.
  • Windows 8 işletim sisteminde, Bağlı Bekleme moduna geçildiğinde Kaspersky Anti-Virus etkinliği en aza indirebilir. Sınırlı Etkinlik modunda çalışıyorken, Kaspersky Anti-Virus tarama ve güncelleme görevlerini duraklatır. Bilgisayar Bağlı Bekleme modundan çıkınca, duraklatılmış tüm görevler otomatik olarak devam ettirilir.
  • Popüler web tarayıcılarının en yeni sürümleri artık desteklenmektedir: Koruma bileşenleri (Kaspersky Adres Danışmanı gibi) Mozilla Firefox 16.x, 17.x, 18.x, 19.x, 20.x, 21.x ve 22.x; Internet Explorer 8, 9 ve 10; Google Chrome 22.x, 23.x, 24.x, 25.x, 26.x ve 27.x sürümlerini desteklemektedir.
  • Arkadaşını Koru programına katılma seçeneği eklendi. Artık Kaspersky Anti-Virus bağlantısını arkadaşlarınızla paylaşarak bonus etkinleştirme kodları kazanabilirsiniz.
  • Kaspersky Anti-Virus yapılandırması basit hale getirilmiştir. Artık yapılandırma için sadece sık kullanılan uygulama ayarları sunuluyor.
  • Dolandırıcılık koruması artık daha güçlü: Dolandırıcılık koruması bileşeni geliştirildi ve güncellendi.
  • Koruma bileşenleri artık, kötüye kullanımları etkin bir şekilde tespit edebilen Kaspersky ZetaShield teknolojisini kullanıyor.
  • Daha hızlı uygulama performansı ve daha az bilgisayar kaynağı kullanımı.
  • Uygulamayı başlatmak için daha az süre gereklidir.
  • Grafik kullanıcı arayüzünün performansı artırıldı ve kullanıcı girişlerine verdiği yanıt hızlandırıldı.
  • Uygulama raporlaması geliştirildi. Raporlar artık sezgisel ve görseldir.



YANDEX.BROWSER 1.7 İNDİR





   
   Arama motoru Yandex tarafından üretilen kolay kullanımlı internet tarayıcısı. Yandex Browser, Google Chrome tarafından da kullanılan Chromium tabanlı fakat farklı özellikler içeren başarılı bir tarayıcı. Hızlı sayfa yükleme, sık kullanılan siteler,Opera tarayıcısını kullananların hatırlayacağı Turbo modu sayesinde sayfaları daha hızlı yükleme gibi öne çıkan özellikleri bulunuyor.
Yandex Browser, Yandexin hava durumu, trafik gibi servislerinden bilgiler gösterebiliyor. Adres satırındaki akıllı motor yanlış yazılsa dahi doğru adresi size önerebiliyor ve yine aynı alanı arama motoru olarak kullanabiliyorsunuz.
Yandex.Browser, kullanıcılarına tarayıcının arayüz ayarları, yer imleri, favoriler, kayıtlı şifreler, form bilgileri, tarayıcı geçmişi ve eklentilerini başka bir bilgisayarda kurulu bir Yandex.Browser'a aktarabilmelerine bu bilgileri kullanım sırasında senkronize etmelerine imkan veriyor. Böylelikle hem tarama tecrübeniz yedeklenmiş hem de her yerden erişilebilir durumda oluyor. Ayrıca kullanıcılar dilerlerse tarayıcı sayfasının fonuna ön tanımlı ya da istedikleri başka bir arkaplan resmi atayarak kişiselleştirebilirler.
Yandex Browser, Yandex'in güvenlik sistemi ile otomatik olarak web sitelerini denetler, bunun yanında download güvenliği için indirilen tüm dosyalar yine başka bir Rus firması Kaspersky Antivirüs kontrolünden geçer.
                                       


                                             


                                                  ***YANDEX.BROWSER 1.7 İNDİR***

ADOBE FLASH PLAYER






Internet Explorer için Adobe Flash Player eklentisi. Flash ile hazırlanmış uygulamaları, animasyonları vb.. görebilmeniz için Adobe Flash Player indirmeli ve bilgisayarınıza kurmalısınız. Adobe Flash Player çeşitli ekran ve tarayıcılarda benzersiz uygulama, içerik ve videoların kusursuz görüntülenmesini sağlayan platformlar arası, tarayıcı tabanlı bir çalıştırıcıdır. Flash Player, kusursuz HD video, daha hızlı grafik oluşturma ve mobil ekran ve kişisel bilgisayarlarda yüksek performans sağlar. Yerel aygıt özelliklerinden faydalanmak için tasarlanmıştır ve daha zengin, daha kapsamlı kullanıcı deneyimi sağlar. Aşağıda Adobe Flash Player İndir yazan kısımda tarayıcınıza uygun olan flash player indirme işlemi yapabilirsiniz

 
                              ADOBE FLASH PLAYER
  

GOM Player 2.2.53.5169

GOM Player (Gretech Online Movie Player), popüler ses ve görüntü çözücülerini kendi içerisinde barındıran ücretsiz bir video oynatıcıdır. GOM Player sisteminizde kuruluysa başka bir çözücü (codec) paketi yüklemenize gerek yoktur, eğer oynatamadığı bir video ile karşılaşırsa program içerisinden size bu paketi indirebilmeniz için yol gösterilmektedir. 

GOM Player yazılımının en önemli özelliği her video dosyasını sorunsuz ve hızlı bir şekilde açabilmesidir. Henüz indirme işlemi tamamlanmamış video dosyalarını dahi indirildiği kadarıyla görüntüleyebilmenizi sağlamaktadır, bozuk video dosyalarını da oynatabilmektedir. DVD ve VCD disklerinizi oynatabilir, film ile aynı isimdeki altyazıları otomatik olarak gösterebilir. 

Altyazı ile ilgili çok gelişmiş bir destek sunar, kendi içerisinde tümleşik olarak bir altyazı editörü de barındırmaktadır. Programın kurulumundan hemen sonra gelen sihirbazı ile bilgisayarınız için en uygun şekilde kullanabilmenizi sağlar. Neredeyse tüm video ve ses formatlarını çok hızlı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. 

Ekran görüntüsü yakalama, m3u, pls, asx gibi oynatma listelerini destekleme gibi ek özellikleri de barındırmaktadır. Son derece kolay bir kullanıma ve basit bir arayüze sahip GOM Player yazılımının en beğendiğimiz özelliklerinden biri de kablosuz fare ile kolaylıkla yönetebilmesidir.


                                               
                                                        **GOM Player İndir**

Bearshare 10 indir

                           

                              Bearshare 10 indir


Dosya Paylaşımının artık yeni bir anlamı var:
  • Paylaş, Keşfet ve video ve müzik, şarkı, mp3 indir
  • Diğer kullanıcıların profillerini, fotoğraflarını ve müziklerini görüntüle.
  • Beraberce aynı müziği dinlerken, diğer kullanıcılara anlık ileti gönderin.
  • BearShare, yüzlerce MP3 çaları desteklemektedir.
Bearshare, telif hakkı olan ve ücretsiz parçaları beraber içermektedir. Telif hakkı bulunan parçalar, altın bir dosya gösterimi ile belirtilmişlerdir ve üyelik hizmetiyle sınırsız şekilde veya her bir yükleme için 0.99 $ ödenerek erişilebilir. Aktif bir üyeliğiniz olduğu sürece, 15 milyondan fazla parçaya sınırsız erişiminiz olacaktır.
   Önemli Notlar: İndireceğiniz program bir dosya paylaşım yazılımıdır. Olabilecek her türlü riski göz önünde tutmalı ve yasal sınırlar içerisinde dosya paylaşımı yapmak zorundasınız.
  Etiketler: music downloadermusic searchermusic finderdownloaderdownloaduploaderpaylaşımyasal paylaşımmüzik indirme programışarkı indirme programımüzik indirmeşarkı indirmemp3 indirme.





                                                      ***BEARSHARE 10 İNDİR***

Skype Tanıtım Filmi (Video)

                            Skype 6.10.73.104 indir 


Tüm Dünya ile Bedava Sesli ve Görüntülü Görüşme Yapın

Skype, dünyanın her yerindeki Skype kullanıcıları ile ücretsiz olarak sesli ve görüntülü görüşme yapmanızı ya da anlık mesajlaşmanızı sağlayan bir program. Skype ile aynı zamanda internet bağlantısı ve Skype hesabı olmayan kişileri uygun fiyat tarifeleriyle sabit ve cep telefonlarına arama yapmanızı ya da aynı koşullarda SMS göndermenizi de sağlar. Tablet bilgisayarlardan akıllı televizyonlara kadar birçok platformu destekleyen Skype programı her geçen gün aktif kullanıcı sayısını artırmaktadır.

Skype’tan Skype’a
Dünyanın neresinde olursa olsun, Skype'taki herkesle ücretsiz konuşun!

Telefonlar ve cep telefonları
Tüm dünyadaki cep telefonları ve sabit hatlara, Skype Kontörü ile çok uygun fiyatlara ya da abonelikle daha da ucuza çağrı yapın.

Konferans çağrısı
İster ofislerinden ister cep telefonlarından, iş irtibatlarınızı ve meslektaşlarınızı tek bir çağrıda bir araya getirin.

Skype To Go numarası
Skype'ta oturum açmak zorunda kalmadan cep telefonunuz veya sabit hattınızdan düşük maliyetli uluslararası çağrılar yapın.

Çevrimiçi numara (Ücretli ve Bazı Ülkelerde Geçerli) 
Bir Çevrimiçi Numara herkesin cep telefonlarından veya sabit hatlarından çağrı yapabildiği ve nerede olursanız olun Skype üzerinden cevap verebildiğiniz bir numaradır.

Sesli mesaj
Bir Skype çağrısına cevap veremediğinizde, bırakın sesli mesaj not alsın.

Çağrı yönlendirme (Ücretli ve Bazı Ülkelerde Geçerli) 
Skype'ta çevrimiçi değil misiniz? Gelen Skype çağrılarını cep telefonu veya sabit hatta yönlendirerek cevaplayın.

Arayan Kimliği (Bazı Ülkelerde Geçerli)
Çağrı yaptığınızda, cep telefonu veya Skype numaranızı (aynı zamanda Çevrimiçi Numara olarak da bilinir) görüntüleyin böylece insanlar çağrı yapanın siz olduğunu anlarlar. 

Çağrı transferi

Bir Skype çağrısını Skype'taki herhangi başka birine ya da harika tarifelerle, herhangi bir yerdeki herhangi bir telefona ücretsiz olarak aktarın.

Görüntülü görüşme
Skype'ın en son sürümü görüntülü görüşme için en net, en parlak ve en canlı kaliteyi ve Yüksek Tanım özelliğini sunuyor. 

Grup görüntülü görüşme
Dünyanın her yerinden paylaşın, kutlama yapın ve işbirliğine girin. Grup görüntülü görüşme üzerinden yapabileceğiniz pek çok şey var. (Görüşmedeki en az bir kişide Skype Premium aboneliği ya da Skype Manager'dan gelen bir grup görüntülü görüşme aboneliği bulunmalıdır.)

Ekran paylaşımı
Tam olarak ne demek istediğinizi insanlara gösterin Çağrı yaparken sunumlarınızı ekran paylaşımı üzerinden gösterin ve kontrolü elinize alın, fotoğrafları göndermek zorunda kalmadan arkadaşlarınıza ve ailenize gösterin.

Anlık mesajlaşma
Arkadaşlarınızla Cumartesi gecesi planları yapın, ailenizden haberdar olun veya bir iş arkadaşınızla ortak çalışın. Hepsi anlık mesajlaşma ile ücretsizdir.

Dosya gönderme
Herhangi bir boyuttaki belgeleri, fotoğrafları ya da sunumları Ücretslz gönderin.

SMS
Cep telefonlarına SMS göndermek için Skype'ı kullanın. Yurt dışına SMS gönderdiğinizde hızlı, basit ve özellikle uygun fiyatlıdır. 

Facebook
Skype ve Facebook iletişimi her zamankinden daha kolay sürdürebilmek için bir araya geldi. Doğrudan Skype'tan tüm Facebook arkadaşlarınıza görüntülü
çağrı yapın.
  • Facebook duvarınızı doğrudan Skype'tan görün
  • Facebook durumunuzu güncelleyin
  • 'Beğen' düğmesine tıklayın veya arkadaşınızın durumuna yorum girin
  • Facebook arkadaşlarınıza doğrudan cep telefonu veya sabit hatlarından çağrı yapın
  • Facebook arkadaşlarınızı Skype kişi listesinden görün
  • Facebook arkadaşlarınız çevrimiçi olduğunda görün
  • Facebook arkadaşlarınızla doğruca Skype'tan anlık mesajlaşın
Skype WiFi
1 milyondan fazla WiFi noktasından çevrimiçi olun ve Skype Kontörü ile yalnızca çevrimiçi geçirdiğiniz süre kadar ödeyin.





uTorrent 3.3.2





µTorrent, diğer Bittorent istemcilerine göre çok daha fazla özellik içeren, açık kaynak kodlu bir torrent indirme yazılımıdır. Bandwidth önceliklendirme ve zamanlama gibi öne çıkan özelliklerinin yanında bilgisayar kaynaklarını en az kullanması ve küçücük boyutuyla çok başarılı bulduğumuz bir uygulama. 

Çoklu kaynaklardan aynı anda indirmeyi destekliyor, genel veya her torrent dosyası için band limiti belirleyebiliyorsunuz. Kesilmiş, kopmuş bağlantıları kendisi devam ettirebiliyor. 45'den fazla dil desteği de sunan bu uygulama torrent indirenler için birebir.