Bu Blogda Ara

26 Aralık 2013 Perşembe

Steam İndir



Steam, Half-Life adlı popüler FPS oyununun yaratıcısı olan şirket Valve tarafından ortaya çıkan dijital oyun satın alma ve oyun platformudur.
Kullanıcıların sevdikleri oyunların dijital kopyalarını satın alabilecekleri, piyasaya yeni çıkacak olan oyunlarla ilgili en son haberlere, ekran görüntülerine ve videolara ulaşabileceği, farklı oyun topluluklarına katılabileceği, arkadaşlarıyla sohbet edebileceği, sahip olduğu tüm oyunları en güncel versiyonlarıyla oynayabileceği, sorunsuz bir şekilde çoklu oyunculu ağlar üzerinde yer alabileceği mükemmel bir oyun platformunu kullanıcılara sunan Steam, bu alanda uzun yıllardır liderliğini sürdürmektedir.
Türkçe dil desteğine de sahip olan Steam'i bilgisayarınıza indirip kurduktan sonra, öncelikli olarak kendinize bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Oldukça kolay bir adımdan sonra kendi kullanıcı hesabınızı oluşturarak, Steam ailesi üzerinde sizler de yerinizi alabilirsiniz.
Oldukça sade ve kullanışlı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program, farklı başlıklar altında satın alabileceğiniz birçok oyunu ve oyun modunu içerisinde barındırmaktadır. Satın aldığınız oyunları yine Steam yardımıyla bilgisayarınıza hızlı bir şekilde indirerek doğrudan oynamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda satın almış olduğunuz oyunla ilgili herhangi bir güncelleme çıktığı zaman, Steam oyunu sizin için güncelleyecektir. Bu şekilde satın almış olduğunuz oyunları en stabil haliyle oynayabilirsiniz.
Tüm bunların dışında oyunlarla ilgili farklı modlara, yamalara, videolara, ekran görüntülerine ve demolara da ulaşabileceğiniz Steam ile farklı oyun topluluklarına üye olarak oyunlar hakkında en son bilgilere ulaşabilir, farklı kullanıcılarla tanışabilir veya kendi arkadaşlarınızı listenize ekleyerek, onlarla sohbet edebilir veya oyun oynayabilirsiniz.
Ayrıca Steam üzerinde sık sık gerçekleştirilen indirimlerden yararlanarak sevdiğiniz oyunları piyasa fiyatına göre çok daha uygun fiyatlarla satın alma şansını da yakalayabilirsiniz.
Her ne kadar dünya üzerindeki bütün oyunları barındırmıyor olsa da oynamak isteyebileceğiniz birçok oyunu sizlere sunan Steam, alanındaki en mükemmel oyun topluluğu özelliklerine ve en stabil oyun indirme aracına sahiptir. Tüm oyun severlerin mutlaka bilgisayarları üzerinde sahip olması gerektiğini düşündüğüm Steam'i hemen indirerek, keşfetmeye başlayabilirsiniz.




4k Video Downloader



4k Video Downloader kullanımı kolay ve basit YouTube video indirme programlarından bir tanesi. Sadece YouTube videoları değil Vimeo ve Dailymotion videolarını da indirme olanağı sağlıyor. Videoları indirmek için videonun adresini kopyaladıktan sonra “Paste URL” tuşuna basmanız indirmenin başlaması için yeterli durumda.
Ancak programın sağladığı bir başka avantaj daha var ve bu sayede diğer rakiplerinin biraz da olsa önüne geçiyor. YouTube oynatma listelerini de adres olarak kabul eden program listeye ait tüm videoları veya içinden seçtiğiniz videoları indirme olanağı sunuyor.
FLV, MP4, MKV ve MP3 formatlarında kayıt yapabilen program video kalitesini otomatik olarak belirlemenize de imkan sunuyor.
 

25 Aralık 2013 Çarşamba

Dead Trigger 2 İçin Devasa Bir Güncelleme Yayınlandı!



Madfinger Games, Android ve iOS cihazlar için geliştirilmiş en başarılı oyunlardan olan Dead Trigger 2 için şu ana kadar yayınladığı en büyük güncellemeyi yayınladı. Milyonlarca oyun sever tarafından keyifle oynananDead Trigger 2'ye kısa bir süre önce farklı bir güncelleme daha gelmişti. Oyuna yeni içerikler ve zorluk dengelemeleri getiren bu yamanın ardından çıkarılan bu yama ile oyunda yer alan içerik neredeyse 2 katına çıkarılıyor. Yamadaki en büyük yenilik Çin haritasının ve yeni tek kişilik hikaye görevlerinin oyuna eklenmesi olmuş. Bunun yanında aralarında balyozların ve palaların da olduğu 6 adet yakın dövüş silahı oyunda bizi bekliyor.
Dead Trigger 2'ye getirilen 0.3.0 güncellemesi ile oyun ekonomisi de köklü bir değişikliğe uğruyor. Artık görevlerden çok daha fazla para kazanabiliyoruz; fakat buna bağlı olarak silahların ve geliştirmelerin fiyatları da artıyor. Ama ilk izlenim olarak şunu söylemek gerekirse, artık istediğiniz bir silahı satın almak veya geliştirmek için para toplama işi daha kısa sürüyor.
0.3.0 güncellemesi ile getirilen bir başka güzel yenilik ise Achievement sistemi olmuş. Belirlenen bazı kriterleri gerçekleştirdiğimizde kazanabileceğimiz Achievement'ler bizi altın ile ödüllendiriyor. Hatta oyundaki 0.3.0 güncelleştirmesi öncesindeki kazanımlarımız da Achievement ve altın olarak bize dönüyor.
Dead Trigger 2 haritası da elden geçirilmiş. Oyuna Çin bölümlerinin eklenmesi nedeniyle artık oyunda bütün kıtaları tek bir harita üzerinde görebiliyoruz ve bütün görevler yan yana listeleniyor. Her kıta için görev sayısının arttığı da gözlemlenmekte.
Yılbaşına özel gizli içerikler, yeni mekanlar, sohbet sistemi gibi değişiklikler de bu devasa güncellemenin oyuna kazandırdığı diğer yenilikler. Eğer güncellenmiş olarak Dead Trigger 2 indirmek isterseniz bu bağlantıları kullanabilirsiniz:







24 Aralık 2013 Salı

WhatsApp 400 Milyon Aktif Kullanıcı Sayısına Ulaştı




Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz gün içerisinde yaptığı duyuruyla birlikte aylık 400 milyon aktif kullanıcı sayısını geride bırakarak, kendileri için yeni bir dönüm noktasına daha geldiklerini bildirdi. Şimdiye kadar hiçbir mobil mesajlaşma uygulamasının ulaşamayı başaramadığı bu sayının WhatsApp tarafından geride bırakılmış olması, bu noktada WhatsApp'ın dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması olduğunubir kez daha kanıtlamış oldu.
Şirket tarafından resmi blog sayfası üzerinde yapılan açıklamada "Bahsedilen 400 milyon kullanıcı sayısı WhatsApp'a kayıtlı olan kullanıcıların değil servisi her ay aktif olarak kullanmakta olan kullanıcıların sayısıdır." sözlerine yer verildi. Sadece geçtiğimiz 4 ay içerisinde WhatsApp aktif kullanıcıları arasına 100 milyon kişiyi daha eklemeyi başararak, bu alanda da bir rekor kırmayı başardı.
WhatsApp'ın geneli mühendislerden oluşan 50 kişilik ekibi göz önüne alındığı zaman, bu başarı gerçektende oldukça etkileyici. Ayrıca şirket tarafından yapılan başka bir açıklamaya göre, Whatsapp'ın tanıtımını yapmak için herhangi bir hedefli reklam veya pazarlama kampanyası da kullanılmadı. Bu da WhatsApp'ın kullanıcılar tarafından çok sevildiğini ve uygulamanın en büyük reklamının kullanıcılar tarafından yapıldığını gösteriyor.
"Biz buradayız çünkü insanların arkadaşlarıyla, çalışanlarıyla ve sevdikleriyle olan WhatsApp hikayelerini dinlemeyi seviyoruz." açıklaması yine şirketin blog yazısında kullanıcılarıyla paylaştığı samimi mesajlar arasında yerini aldı.
Kullanıcıların Android, iOS, BlackBerry, Nokia S40, Symbian ve Windows Phone platformları üzerinde kullanabildikleri 99 cent'lik mesajlaşma uygulaması, bildiğiniz gibi herhangi bir SMS paketine ihtiyaç duymadan internet paketiniz yardımıyla sevdiklerinizle ücretsiz bir şekilde mesajlaşmanıza olanak sağlıyor. Ayrıca WhatsApp'ın kurucuları uygulamaları içerisinde reklam satmamak konusunda aldıkları kararın hala arkasında durduklarını da gururla yinelediler.
Aşağıdaki bağlantılar yardımıyla WhatsApp uygulamasının Android, iOS, Windows Phone, BlackBerry ve Symbian versiyonlarına hızlı bir şekilde ulaşabilir ve mobil cihazlarınız üzerine indirebilirsiniz.





23 Aralık 2013 Pazartesi

Ad-Aware Free Antivirus

Ücretsiz Antivirus, Casus Yazılım ve Reklam Temizleme Programı
 
 
 
 
 
 
Ad-Aware Free Antivirus+, gelişmiş casus yazılım engelleme özelliğini güçlü bir antivirus programıyla birleştirerek kullanıcılara sunan ve kullanıcıları her türlü sanal tehdide karşı koruyan oldukça başarılı bir güvenlik programıdır. İki farklı özelliği tek program içerisinde birleştiren yazılım, bu sayede kullanıcıları truva atları, arayıcılar, rootkitler, botlar ve korsan eylemlere karşı korumaktadır.
Antivirus modülü en popüler virüs tehditlerine karşı algılama ve temizleme işlemlerini gerçekleştirirken, casus yazılım modülüyse siber saldırılara karşı kullanıcıları koruyarak kişisel verilerinizin güvenliğini sağlar.
Güvenli olmayan indirmeleri engelleyen, e-posta tehditlerini algılayan, sosyal medya hesaplarınız için şifrelerinizi saklayan ve ağ bağlantınızı kontrol eden Ad-Aware Free Antivirus+, tam teşekküllü bir güvenlik çözümünü kullanıcılarına sunar.
Oldukça kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan program, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından kolaylıkla anlaşılabilir ve kullanılabilir. Hızlı, tam ve özel tarama seçeneklerinden istediğinizi kullanarak bilgisayarınızı tehditlere karşı kolayca tarayabilirsiniz.
Hızlı tarama fonksiyonu sayesinde sisteminiz üzerinde yüksek önem taşıyan bölümleri tarayabilir. Tam tarama fonksiyonu sayesinde sisteminizi derinlemesine tarayabilir. Özel arama fonksiyonu sayesinde de sisteminizin istediğiniz bölümlerini tarayabilirsiniz.
Tarama işlemleri sonrasında Ad-Aware Free Antivirus+ eğer bir tehdit tespit ederse, bulunan tehditle ilgili karantinaya alma işlemi, silme işlemi, es geçme işlemi veya izin verme işlemlerinden herhangi birini uygulayabilirsiniz. İsterseniz zamanlanmış tarama seçeneğini kullanarak, belirlediğiniz zaman aralıklarında sisteminizi her türlü tehdide karşı tarayabilirsiniz.
Oyun modu sayesinde arka planda çalışan sessiz bir korumaya sahip olabilirsiniz ve oyun modundayken Ad-Aware bildirimlerinden herhangi biriyle karşılaşmazsınız. Bu noktada meraklanmanıza gerek yok, çünkü antivirus motoru arka planda sessizce çalışmaya ve bilgisayarınızı korumaya devam edecektir.
Sistem kaynaklarını orta seviyede kullanan Ad-Aware Free Antivirus+ ile tarama yaptığınız zamanlarda arka planda başka bir uygulama çalıştırmak sisteminizi oldukça zorlayabilir. Bu nedenle özel tarama işlemleri sırasında farklı uygulamalar üzerinde çalışmamak çok daha verimli ve hızlı bir taramanın önünü açacaktır.
Sonuç olarak Ad-Aware Free Antivirus+ bir antivirus yazılımından çok daha fazlasına ihtiyaç duyan kullanıcıların ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Algılama ve silme işlemlerini arka planda gerçekleştiren program, tüm kullanıcılar için etkili bir güvenlik çözümü sunar. Tüm bu anlattığım nedenlerden dolayı kullanıcılarımıza Ad-Aware Free Antivirus+'ü tavsiye ediyorum.
Not: Programı ücretsiz olarak kullanabilmek için kendinize ait olan bir e-posta hesabıyla kayıt olarak, e-posta adresinize gelen ürün anahtarını etkinleştirmeniz gerekmektedir. Ayrıca program kurulumu sırasında karşınıza gelen üçüncü parti yazılımlara ait kurulum tekliflerine dikkat etmenizi öneririz.

22 Aralık 2013 Pazar

Adobe PhotoShop CC


Dijital görüntü işleme ve düzenlemeye yönelik endüstri standardı olan Adobe Photoshop, kapsamlı bir profesyonel rötuş araçları paketi sunar. Ayrıca, ilham vermek üzere tasarlanmış güçlü düzenleme özellikleriyle donatılmıştır.

Daha bağlantılı bir Photoshop

Adobe Photoshop CC, Creative Cloud'un bir parçasıdır. Yani, sunulan en son güncellemelere ve ileride sunulacak özelliklere anında erişebilirsiniz. Buluta Kaydet özelliğini kullanarak dosyalarınızı birçok bilgisayarda düzenli şekilde saklayın. Ve Behance entegrasyonuyla, projelerinizi doğrudan Photoshop CC'den paylaşarak dünya çapındaki kreatif profesyonellerden anında geribildirim alın.

Yeni Akıllı Netleştirme
Zengin dokular, belirgin kenarlar, göze çarpan ayrıntılar. Yeni Akıllı Netleştirme özelliği, bugün varolan en gelişmiş netleştirme teknolojisidir. Netliği artırıp parazit ve haleleri minimuma indirmek için görüntüleri analiz eder ve yüksek kaliteli, doğal görünümlü sonuçlar için ince ayarlar yapmanızı sağlar.

Akıllı üst örnekleme
Düşük çözünürlüklü bir görüntüyü basıldığında mükemmel görünmesini sağlayacak şekilde genişletin veya büyük bir görüntüyle başlayarak poster veya reklam panosu boyutunda küçültün. Yeni üst örnekleme parazit eklemeden ayrıntıları ve netliği korur.

Eklenen genişletilmiş özellikler
Photoshop, Creative Cloud'un bir parçası olarak beklediğiniz güçlü görüntü ve video düzenleme özelliklerinin tümünü sunmasının yanı sıra daha önce Photoshop Extended'da bulunan gelişmiş 3B düzenleme ve görüntü analizi araçlarını da içerir.

Camera Raw 8 ve katman desteği
Camera Raw düzenlemelerini Photoshop'un içinde istediğiniz bir katmana veya dosyaya filtre olarak uygulayın, ardından dilediğiniz şekilde geliştirin. Üstelik yeni Adobe® Camera Raw 8 ile görüntüleri iyileştirmeye, perspektif deformasyonlarını düzeltmeye ve vinyet oluşturmaya yönelik daha hassas yollar bulacaksınız.

Düzenlenebilir yuvarlak köşeli dikdörtgenler
En çok istek alan özelliklerden biri şimdi sizlerle. Artık şekilleri oluşturulduktan önce veya sonra yeniden boyutlandırabilir, düzenleyebilir ve yeniden düzenleyebilirsiniz. Hatta yuvarlak köşeli dikdörtgenlerin her bir köşe yarıçapı için düzenleme yapabilirsiniz. Şekil web için uygunsa dosyadaki CSS verilerini dışa aktararak zaman kazanabilirsiniz.

Çoklu şekil ve yol seçimi
Tek seferde birden çok yol, şekil ve vektör maskesi seçerek daha az tıklatmayla daha çok iş başarın. Çok sayıda yol içeren çok katmanlı belgelerde bile yeni bir filtre modu kullanarak istediğiniz yolu (ve tüm katmanları) doğrudan tuval üzerinde kolaylıkla hedefleyebilirsiniz.

  • Yepyeni Akıllı Keskinleştirme Özelliği
  • Photoshop Extended özellikleri dahil edilmiştir
  • Akıllı yukarı örnekleme
  • Adobe Camera Raw (filtre olarak)
  • Adobe Camera Raw 8
  • Düzenlenebilir yuvarlak köşeli dikdörtgenler ve diğer şekiller
  • Birden çok şekil ve yol seçimi
  • Gelişmiş 3B boyama
  • Kamera Sarsıntısı Azaltma
  • Bulanıklaştırma Galerisi ve Sıvılaştırma için Akıllı Nesne desteği
  • Mercury Graphics Engine
  • İçeriğe Uygun Yama ve İçeriğe Uygun Taşıma
  • Tuval üstünde 3B kontrolleri parmaklarınızın ucunda

                                          Adobe PhotoShop CC İndir

20 Aralık 2013 Cuma

Subtitle Edit indir





Subtitle Edit, 140'dan fazla altyazısı dosya biçimin destekleyen, altyazı düzenleme ve senkronizasyon programıdır. Oldukça gelişmiş bir düzenleme programı olan Subtitle Edit ücretsiz ve Türkçe'dir.
  • Altyazı oluşturma, satırları tercüme etme, senkronizasyon ve ayarlama
  • Çevrimiçi çevirme için HTML olarak içe-dışa aktarabilme
  • Görsel çevirme yardımcısı
  • Görüntü zamanını ayarlama
  • SubRib, MicroDVD, Advanced Sub Station Alpha, Sub Station Alpha, D-Cinema, SAMI, youtube sbv gibi biçimleri dönüştürebilme
  • Altyazıyı bölme ya da birleştirme
  • Altyazıları karşılaştırma
  • Yeniden sıralama
  • Şifrelenmiş DVD'den altyazı çekebilme







19 Aralık 2013 Perşembe

Metin 2

Türkiyede en çok sevilen oyunlardan biri olan Metin2. Ejderha Tanrısı'nın nefesi uzun zamandır Shinsoo, Chunjo ve Jinno krallıklarını koruma altına almıştı. Ama bu sihirin büyüleyici dünyası artık büyük bir tehditle karşı karşıya. Metin Taşları kıtada sadece derin yaralar açmakla kalmadı, onu ve sakinlerini kaos ve yıkıma sürükledi. Krallıklar arasında savaş çıktı. Yırtıcı hayvanlar vahşi canavarlara, ölüler kana susamış mahlûkatlara dönüştü. Metin Taşları'nın karanlık etkilerine karşı Ejderha Tanrısı'nın müttefiği olarak savaş. Krallığını korku, acı ve yıkımla dolu bir gelecekten kurtarmak için gücünü topla ve kılıcını çek!
Uzakdoğu dövüş sanatlarının Fantastik-İmparatorluğunda doğuya has Karakterler ve Mimari
Uzak doğunun gerçekçi köylerinden geçerek Asyalı savaşçıların atmosferinin aklınızı başınızdan almasına izin verin. Yakın zamanda sadece kılıç ve yayınla savaşmayacaksın, aynı zamanda Çanların ve Yelpazeleringücünü kullanmayıda öğreneceksin.

Akıllı yaratıklar sana gruplar halinde saldıracaklar
Tek seferde birden çok canavara ağır zararlar verebilirsiniz. Ancak dikkatli olun: Bir canavar yenildiğinde diğerleri peşinizi bırakmaz. Özellikle Metin Taşlarının çevresinde dikkatli olmalısınız!

Güçlü bir lonca yaratın yada üyesi olun ve imparatorluğunuzun tüm kontrolünü ele geçirin.
Bir loncanın üyesi olarak Lonca Savaşlarının sonuçları tüm üyeleri ve loncanın kendisini etkileyecektir. Nadirsığınaklardan birine sahip olmak için savaşmalısın. Loncanın gücü arttıkça sığınağındaki Oyuncu Olmayan Karakterleri kullanma ve onları daha faydalı olmaları için eğitme şansın artacak.

Kıtanın ortasında diğer imparatorluklar ile savaşın.
Birlikte yaptığınız savaşlarda kıtanın kontrolü için diğer imparatorluklardan gelen oyunculara karşı savaşacaksınız. Kazanan imparatorluk para ve toprak elde edecek. Daha yüksek bir askeri rütbenin yanısıraÜn ve Onur kazanacaksınız ve diğer lonca üyelerine gelecekteki savaşlarda liderlik edeceksiniz.

Sürgün Mağarası
Başlangıçta, üç tanrısal kardeş yaşamın bileşenlerini dengede tutuyordu: Yaradılış tanrıçası Bahar-Taraji ve erkek kardeşleri muhafaza tanrısı Baljit-Elvedin ile bozgun tanrısı Beran-Setaou. İnsanlar ilk ikisine tapar üçüncüsündense korkarlardı. Bu yüzden Beran-Setaou'nun kıskançlığı yüzlerce yıl büyüyegeldi, nefrete ve kine dönüştü. Sonunda Beran-Setaou'nun öfkesi öylesine büyüdü ki, herkesin sevdiği kızkardeşini öldürdü.






18 Aralık 2013 Çarşamba

UltraSurf Tutorial




UltraSurf isimli bu ufak yazılım ile erişilemeyen tüm sitelere, sosyal ağlara, yazılımlarla veya administrator tarafından yasaklanmış web sayfalarına vb. tüm kısıtlı sitelere ulaşabileceksiniz. Ayrıca UltraSurf yazılımı şifreleme ve ip adresinizi gizleme özelliği sayesinde büyük ölçüde güvenliğinizi sağlıyor ve kullanım sonrasında çerezleri (cookie) silebilmeniz için size seçenek sunuyor. Çin'de uygulanan sansür için geliştirilmiş UltraSurf, tüm web sitelerine IE veya Firefox üzerinden kolayca ulaşmanızı sağlıyor. Diğer tarayıcılar ile kullanmak isterseniz ise Proxy/Vekil Sunucular kısmına 127.0.0.1 ile 9666 portunu tanıtmanız gerekiyor


Önemli NotlarProgram bazı antivirüs yazılımları tarafından uyarı verdiği için kullanırken dikkatli olmanızı, bankacılık vb.. işlemleriniz için kullanmamanızı öneririz.




16 Aralık 2013 Pazartesi

Taksi Yolla (İphone ve İpad)



Size en yakın taksiyi hızla bulup yönlendiren ve 7/24 ücretsiz hizmet.
TaksiYolla size en yakın taksiyi hızla bulup yönlendiren ve 7/24 ücretsiz kullanılabilen hizmetin isimdir. Sizi, taksi bekleyerek zaman kaybetmekten ve bir sürü telefon numarası ezberlemekten kurtarır. Bulunduğunuz yere tek telefon numarası ile taksi çağırmanızı sağlar.





Samsung Galaxy Gear testte!

Akıllı saatler gerçekten trend olmayı başarabildiler mi? Samsung ve Sony gibi önde gelen cep telefonu üreticileri, yeni saatlerinden oldukça ümitliler.
Devlerin bu yeni oyuncaklarının başarılı olup olmadığını söylemek için henüz biraz erken. Ancak Samsung'un akıllı saatinin teknoloji tutkunlarına özel, pahalı bir eşya olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Saatin bazı özellikleri bizce gereksiz. Bazı özellikler ise ne yazık ki eksik. Bununla birlikte testimizde de göreceğiniz gibi gerçekten işinize yarayacak işlevler de yok değil.
 
 

Akıllı cep kullanmanız şart


Galaxy Gear ile geçirdiğimiz üç haftada yaşadığımız deneyim biraz karışık. Saati kullanabilmek için onu uyumlu bir Samsung ceple eşleştirmeniz şart. Bu eşleştirmeyi yapmadan önce saatin kaç olduğuna bile bakamıyorsunuz. Daha sonraki kullanımınızda ise birçok uygulamanın telefona ihtiyaç duyduğunu görüyorsunuz. Gear'ın şu an eşleşebildiği Samsung cepleri Galaxy S3, S4, Note 2 ve Note 3'ten ibaret. S4 Active gibi birkaç cebin daha yakında bu listeye eklenmesi bekleniyor.
Telefon ve saati NFC sayesinde sorunsuzca eşleştirebiliyor, gerekli Gear Manager uygulamasını cebinize rahatça indirebiliyorsunuz.

Ekran ve denetimleri


Galaxy Gear'ın ekran boyutu sadece 1.63 inç, çözünürlüğü ise 320x320 olsa da bize yeterli geldi. Simgeler yeterince büyük, menüler ise anlaşılırdı. Ekrana çift dokunarak ses seviyesi, ekran parlaklığı gibi ayarları değiştirebileceğiniz ayarlar menüsünü açabiliyorsunuz. İki parmağınızı ekrana uzunca dokundurduğunuzda ise son açtığınız uygulamalara ulaşıyorsunuz. Aynı Android'de olduğu gibi ihtiyacınız olmayan uygulamayı yatay olarak sürükleyerek kapatmanız mümkün. Ekranın tepki süresi ise oldukça iyi.

Saat ve bilgi terminali


Gear, siz kolunuzu kaldırır kaldırmaz saati gösteriyor. Bu hareket kontrolünü ayarlar menüsünden yapmanız gerekiyor, aksi halde kolunuzu kaldırdığınızda ekran siyah kalıyor. Bu durumda yan taraftaki düğmeye basarak saati gösterebiliyorsunuz. Analog ve dijital saat gibi farklı saat tasarımlarından birini seçmeniz mümkün.
Gear tabi ki saati göstermekle yetinmiyor ve sizi gelen SMS'ler ve e-postalar için uyarıyor. E-postalar sadece ön izleme olarak gösterildiğinden tüm e-postayı okuyabilmek için telefonunuza ihtiyaç duyuyorsunuz. SMS, WhatsApp veya e-posta mesajlarına saat üzerinden cevap vermeniz ne yazık ki mümkün değil. Küçük ekranda elbette parmaklarınızla yazı yazmak çok zor olurdu, ancak entegre S-Voice işlevi de işe yaramıyor, onu sadece SMS'lere cevap vermek için kullanabiliyorsunuz. S-Voice'in sizi anlamadığı durumlara da sıkça rastlıyorsunuz.
Ancak ses kaydetme işlevi çalışıyor, bu sayede sesli notlar, telefon numaraları veya alışveriş listenizi kaydedebilirsiniz.
 
 
 
 

Ses ve kamera


Gear, hoparlör ve bir çift mikrofonla geliyor. Saatiniz üzerinden telefonla konuşmanız mümkün, ancak bu dışarıda biraz garip görünmeniz demek. Dahası ses kalitesi çok iyi değil - siz karşı tarafı iyi duysanız da, karşı taraf sizi iyi duyamamaktan şikayetçi olabiliyor.
Galaxy Gear, entegre bir kamerayla geliyor. 2 megapiksellik kameranın çektiği fotoğraflar hiç de fena değil. Kameranın fotoğraf çekme sesini kapatmanızın mümkün olmadığını söyleyelim. Saat, 720p çözünürlüklü videolar da kaydedebiliyor, ancak 15 saniyeden uzun video kaydetmenize izin verilmiyor. Genişletilmesi mümkün olmayan 4GB hafızaya sahip saat üzerinde büyük dosyaları saklamanız pek mümkün değil.

Uygulamalar, müzik ve pil


Gear, Runtastic gibi spor uygulamaları ile kullanılabiliyor. Şu an Gear için geliştirilmiş ve optimize edilmiş 50'nin üzerinde uygulama bulunuyor.
Müziklerinizi Gear'ın ekranından kontrol etmeniz mümkün olsa da tüm yapabildiğiniz, sesi açıp kısmak, müziği duraklatmak, durdurmak, sonraki ve önceki parçaya geçmekten ibaret. Çalma listesi gibi işlevlere erişmeniz mümkün olmuyor.
Peki Gear'ın pili tek şarjla ne kadar dayanıyor? Titreşimli uyarıları kapatırsanız piliniz 3-4 gün dayanabiliyor. Pil ömrü titreşim açıkken yaklaşık 2,5 güne geriliyor. Saatin tam olarak şarj olması ise 1-2 saat sürüyor.
76 gram ağırlığındaki saatin çok hafif olduğunu söylemek zor olsa da 132 gramlık Sony SmartWatch 2'ye göre oldukça hafif. Saatin sarı-yeşil kayışı üç haftalık kullanımdan sonra bile oldukça temiz görünüyordu. Ancak yazın, terli cilde sıkça temas eden kayışın yeni görünümünü koruyup koruyamayacağını şu an söyleyemiyoruz.

Sonuç


Gear hakkındaki düşüncelerimiz biraz karışık. Saatin AMOLED ekranını, tepki süresini, WhatsApp gibi uygulamalardan gelen uyarıları beğendik. Saatinizle fotoğraf çekebilmek ve telefon görüşmeleri yapabilmek de oldukça hoş. Diğer bir yandan bazı özellikler henüz olgunlaşmamış: Medya yürütücü denetimleri oldukça kısıtlı, telefonun ses performansı ise pek güvenilir değil. E-postalara ve WhatsApp mesajlarına direkt olarak cevap vermeniz mümkün olmuyor. Dahası saat kolunuzda pek şık görünmüyor, üstelik oldukça pahalı ve sadece belirli Samsung cepleriyle çalışıyor.

Photoscape indir

PhotoScape bir resim düzenleme yazılımında bulunması gereken en temel araçları, efektleri ve seçenekleri içeren ücretsiz bir program. Resimlerinize rahatlıkla bakabileceğiniz, fotoğraflarınızda oynamalar yapabilceğiniz bu program ile her türlü düzenleme işlemini yapabilirsiniz.

Resimlerinizi açtıktan sonra onlara ne işlem yapmak istediğinizi soran bu basit ve ücretsiz editör ile fotoğraflarınızı kendi adınıza logolayabilir, animasyon GIF haline getirebilir, baskı almak için gerekli düzenlemeleri yaptıktan sonra bastırabilir, renklendirme yaparak fotoğrafınızı bambaşka bir hale getirebilir, yeniden boyutlandırabilir, siyah/beyaz dengesini ayarlayabilir, arkaplan ışığını değiştirebilir, istediğiniz bölümleri kesebilir, kırmızı gözleri yok edebilir, çeşitli efektlerle resminizi filtreleyebilirsiniz.


Sınırsız bir düzenleme olanağına sahip olacağınız PhotoScape her geçen gün geliştirilmeye devam ediyor. Profesyonel yazılımların en temel özelliklerini güçlü bir şekilde bünyesinde barındıran PhotoScape ev kullanıcıları için yeterli seviyede.


Hotspot Shield indir

Erişime engellenen film, dizi vb. içerikli sitelerin sayısı her geçen gün artarken Hotspot Shield, özgürce internette gezmenizi sağlıyor. Hotspot Shield erişime engelli sitelere proxy sunucuları üzerinden erişmenize olanak tanıyan ücretsiz bir programdır.


Hotspot Shield programı ile istediğiniz her siteye proxy'ler aracılığı ile girebilirsiniz. Programı indirdikten sonra, kurulumu gerçekleştirin ve sağ alttan çıkacak olan program simgesine sağ tıklayıp "Connect" tuşuna basın. Ardından internet tarayıcınızda bir sayfa açılacak. Orada program yardımı ile hangi IP'ye bağlandığınızı göreceksiniz. "Connected" yazısı yazdıktan sonra istediğiniz her siteye giriş yapabilirsiniz. Programın tek dezavantajı internet tarayıcınızın her açılan sayfasının üst bölümünde bir reklam bölümü çıkartması ama onu da kolayca kapatabiliyorsunuz.
Wi-Fi'den internete bağlı durumdayken bazı kişiler şifrelerinizi almak için harekete geçmiş olabilirler. Hesaplarınız, banka şifreleriniz, kredi kartı numaralarınız ve daha birçok kişisel bilgilinizi bu halka açık Wi-Fi'ler yüzünden kaybedebilirsiniz. Ve standart antivirüs yazılımları bile sizi bu tehlikeden koruyamaz.

İşte bu yüzden Hotspot Shield ile internet bağlantınızı güvenlik altında tutmalısınız. Ücretsiz olan bu yazılım ile işte veya evde veya herhangi bir yerde genel Wi-Fi kullanırkenki tehlikelerden uzak duracaksınız.

Second Life


Second life interneti kasıp kavuran internetin ilk ve tek gerçek yaşam simülasyonudur. Second life, tamamen dinamik altyapıya sahip ve tüm bileşenleri internete bağlı sunucularda tutulan multiplayer bir oyundur.

 
 
 
Second life sanal bir evrendir, ve tamamıyla kendi kullanıcıları tarafından sürekli güncellenerek büyümektedir. 2003 yılında merkezi San Francisco da bulunan Linden Lab isimli şirket tarafından ve üyelerine ikinci bir yaşam vaadiyle kuruldu.
 
 
 
 


Second life kurulurken kurucuları sınırsız özgür bir dünyayı anlatan Neal Stephenson'ın Snow Crash adlı bilim kurgu romanından etkilendiler. Oluşturulan bu dünyada yapılmak istenenler sadece hayallerinizle sınırlıdır. Nasıl yaşamak, ne yapmak istiyorsanız sadece düşünün ve gerçekleştirin.


 


Second life' da yapabilecekleriniz sadece hayal gücünüzle sınırlıdır. Diğer kullanıcılarla neredeyse sınırsız yöntemlerle etkileşim kurabilirsiniz.
-Alışveriş yapabilir
-Flört edebilir
-Evlenip boşanabilir
-Ev yada arsa satın alabilir
-Giysi aksesuar yada mimari tasarım yapabilir
Hatta bunları pazarlayarak gerçek hayatta para bile kazanabilirsiniz.




 
Second life'ın en önemli özelliği, insanlar arasında sosyalleşmeyi kolaylaştırıyor olmasıdır. ARCI adlı bir İngiliz sivil toplu örgütü, portekiz'de cinsel tacize uğrayan çocuklara hayata uyum sağlamaları için second life oynatıyor.Başka bir proje ise 9 felçli hasta tarafından yürütülüyor
Amerikadaki bakım merkezi Mattapan ise otistik ve Asperger sendromu olan hastaları için second life'ta Brigadoon adlı bir ada satın almış. Hastalar bu adada birbirleriyle sorunlarını paylaşıp, gerçek dunyada yapamadıkları aktiviteleri yapıyorlar.
 
 
 
 

 
 
 
Second life en büyük patlamasını ilk milyonerini çıkarttıktan sonra gerçekleştirdi. Basının gösterdiği büyük ilgi karşısında 1.5 milyon civarı olan nüfusu bu gunlerde 7 milyonu geçmiş durumdadır.
Second life, yurtdışında o kadar ciddiye alınmaktadır ki, Dell, IBM, Mercedes Benz, Cisco, Sony Bmg, Sun Microsystems ve Adidas gibi dev firmalar sistem içerisinde kendi ofislerini açmış kullanıcılara hem oyun içi hem de real hayatta sahip olabilecekleri ürünler pazarlamaya başlamıştır.
Ayrıca dünyaca tanınan ingiliz haber ajansı Reuters, muhabirlerinden birini real dünyaya oyun içinden haber vermekle görevlendirip bu iş için özel bir web sitesi kurmuştur.
 
 


Second life, sadece uzman oyunculara ve bilgisayar kullanıcılarına değil, ev hanımlarına, öğrencilere, ofisinde boş vakti olan yöneticilere kısacası hayatın her kesiminden insana hitap etmekte ve herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Kısacası Second Life bugüne kadar ancak fantezilerimizi süsleyen online yaşam fikrine yepyeni bir tanım getirmiş, ve kullanıcılarına başka hiçbir sistemde bulunmayacak kadar detaylı etkileşim ve üretim imkanları tanıyarak şimdiye kadar hayal ürünü olan online yaşam fikrini gerçeğe taşımıştır.



15 Aralık 2013 Pazar

Counter Strike Online

http://www.gezginler.net/oyunlar/counter-strike-online.html

     Efsane FPS oyunu Counter Strike online versiyonuyla free2play olarak Türkiye'de yayına başladı. Nexon tarafından yayınlanacak olan oyun Türkçe dil desteğiyle hizmet veriyor. CS 1.6 tabanlı olan bu online versiyon bir çok yönden orjinale bağlı kalınmış durumda. 
     
Counter Strike Online'da klasik versiyonda yer almayan çeşitli ekipmanlar, karakterler ve modlar da bulunuyor. Oyunda yine Terorist veya Counter-Terorist takımlarından birisinde yer almanız gerekmekte fakat bu sefer maçlar 8 vs 8 ile sınırlı değil, maksimum 16 kişilik takımlar kurabilir ve unutulmaz haritalarda 32 kişilik çatışmalarla nostalji yapabilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2.1



   

    
    Euro truck simulator oyunu alışılmış araba ve tır oyunlarının çok dışında, Her şeyi ile orijinal bir simülasyon oyunu olan bu eğlenceli oyun programı ile size verilen tüm görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Tır şoförü olarak yapacağınız bu seyahatlarde Avrupanın tüm şehirlerini ve ülkelerini gezme fırsdatı bulacaksınız. Sanki gerçekten de bir tır sürüyormuş gibi birebir o heyecanı fazlasıyla yaşayacansınız. Euro truck simulator oyunu size daha önce hiç yaşamadığınız bir oyun deneyimi yaşatacak manevralarınıza ve hızınıza çok dikkat etmek zorundasınız yoksa hem siz hem de yükünüz büyük tehlike altında kalabilir. Tırınızı ilk aldığınız anda ustalıkla römorkunuda oturtmak zorundasınız. Bu evrede tüm manevralarınıza çok dikkat etmeli ve hızınızı iyi ayarlamalısınız. Römorku otourduktam sonra sonraki hedefiniz olan yükünüzü depolama alanına gitmelisiniz. Burada da Tırınıza yüklemenizi yaptıktan sonra yollara düşmeye hazırsınız. Uçsuz bucaksız tarlalar olduğu yollardan geçecek ve büyük şehirlerin içinden geçeceksiniz. Euro truck simulator oyunu size daha fazlasını sunuyor.






       Euro Truck Simulator 2.1 indir

WolfTeam indir






Wolfteam, Türkiyede oyun sektöründe çok önemli başarılara imza atmış ve Counter Strike oyunun tahtını sarsmayı başarmıştır. Oyun hem grafik hem de serüven olarak tatmin edici ve bağımlılık oluşturucudur.

HİKAYE

Yakın zamanda mutlak insan sağlığını bulma, koruma ve yaşatma araştırmaları sırasında DNA'ları kurtlarınki ile benzeşen kimi insanlar keşfedildi.

Bu insanların çoğunun mükemmel fiziksel performans gösteren atletler ve paralı askerler olduğu ortaya çıktı ve hepsinin diğer insanlardan daha kısa bir yaşam süresi olduğu saptandı.

"Epoxyn" adlı yeni ilacını, DNA'ları kurtlara benzeyen insanların tedavisi için piyasaya çıkaran uluslararası şirketler grubu Pfien, aynı zamanda tam olarak ters tepki yaratan "Anti-Epoxyn”i buldu ve büyük bir gizlilik içinde bu zehri Fransız Ordusu'na sattı.

Fransız Ordusu, "WolfTeam" yani Kurt Takımı adında, 2. Yabancı Lejyon olarak da bilinen yeni ve özel bir güç kurdu. Kurulan bu takım için dünya çapında araştırmalar yapan Fransız Ordusu, buldukları özel birliklerle Wolfteam’i gün geçtikçe güçlendirdiler.

Takıma girebilmenin tek kuralı, basit bir fizik testinden geçmek ve "Anti-Epoxyn"e uyumlu olunup olunmadığını anlamak için yapılan kan testiydi. "Yabancı Lejyonlar" kurallarına göre, Lejyona alınan birliklerin yaşları, fiziksel kabiliyetleri ve kendi ülkelerinde yasal olmayan işlere bulaşıp bulaşmadıkları herhangi bir değer taşımıyordu.

"WolfTeam"’in kuruluş amacı, Anti Epoxyn’in yarattığı güç ile insanüstü performans gösteren, askeri taktikler ve casusluk gibi stratejilerde dünya çapında rakibi olmayan özel bir savaş örgütü haline gelmekti.
"WolfTeam"in ünü sürekli olarak büyüdü ama zaman ilerledikçe Fransız Ordusu bu gücün kontrolden çıktığını fark etti. WolfTeam takımındakiler, görevlerini tamamladıktan sonra gereksiz cinayetler işliyorlar, savaştıkları bölgeyi darmadağın ediyorlar ve bir kere kan banyosu başladığında hiç bir emre itaat etmiyorlardı.

Her "WolfTeam"in bir lideri vardı ve takım üyeleri liderlerine eksiksiz olarak itaat etmek zorundaydı. Ama zamanla, "WolfTeam" savaşçılarının rütbe ile orantılı olmayan bir takım içi düzeni oluşmuştu. Fransız Ordusu bu düzensizliğin Anti-Epoxyn'in bir yan etkisi olduğunu düşündü ve Pfien ile birlikte araştırma başlattı.

Bir gün, yedi "WolfTeam" üyesi savaş bölgesi dışında birbirlerini öldürdüler. Askeri Polis ve Pfien'in araştırmacıları konuyu çözüme ulaştırmak için bölgeye sevk edildiler ama suikasta kurban gittiler; bu noktadan sonra tüm "WolfTeam" üyeleri ordu ile bağlarını kopardılar.

"WolfTeam" üyeleri artık ordudan bağımsız paralı askerler olarak yaşamlarını sürdürüyorlar ve Fransız Ordusu'nun kendilerini kovalamasına karşı tüm güçleri ile savaşıyorlar.

Kurtlar 

İnsan üstü hamleler ve muhteşem bir macera!

Tırman! Hızla koş! Onlar insandan kurda dönmüş yaratıklar!

Çok fazla kurşun yiyip ölmeyip insanları keskin pençeleri ile öldürüyorlar.

Bir kere dönüşüm yaşadıktan sonra çeşitli yakın dövüş taktikleri ile savaşıyorlar ve insanüstü performans gösteriyorlar.

Savaş alanında kurtların varlığı savaş durumunu değiştiren bir oluşumdur.
Oyun içerisinde Kurt'a ne zaman dönüşeceğinizi kendiniz belirlersiniz. Bu nedenle oyun içerisinde, karanlıkta ne zaman büyük yaratıklarla karşılacağınızı önceden bilememek çok korkunç olacak. Oyunun ana teması insanlar ve kurtlar arasındaki savaş; ve bu savaş sırasındaki ölme ve öldürme mücadelisinde var olan insanların; ihtişamla gelen kurtlara karşı ölüm-kalım oyunudur.

İnsanlar birlik içinde hareket edecek ve hayatta kalmak için mücadele gösterecekler, bu zamanda ise Kurtlar insanların dikkatini sessizlik içinde bozacaklar. Kurtlar insanları yalnızca elleri ile öldürme yetisine sahipler. Ancak, mutasyon sırasında mutasyona uğrayan karakterin özellikleri birbirinden değişiklik gösterebilir. Orijinal kurt kabiliyetlerinin üstüne yeni yetenekler edinme şansına sahipsiniz.

Bir başka deyişle kurda dönüşüm, yeni savaş taktikleri ve tabiat üstü yetenekleri kullanmanıza olanak sağlayacak.

Silahlar 

Görevler esnasında çeşitli silahları kullanma hakkına sahipsiniz.

WolfTeam çeşitli silahları kullanma seçeneğini size bırakıyor.

Eski yıllardan kalma tarihi geçmiş silahların yanında, modern silahlar ve ileri teknoloji aygıtları ile savaşabilirsiniz. Her silahın kendine özgü kabiliyetleri vardır. WP ekipman sistemi, size daha önceden yaşamadığınız bir deneyim yaşatacak. Bu yeni sistem sizi yıkım harekatının dünyası ile tanıştırmaya geliyor.

Hasar verme oranları; menzilinize ve ateş edilen mühimmatın kalitesine göre değişiklik gösterebilir. Bir başka ilgi çekici seçeneğiniz kendi silahınızı kendi tarzınızı kullanarak oluşturmaktır. WolfTeam ayrıca özel bazı haritalarda tek bir oyuncu tarafından bitirilemeyen, 2 veya 3 oyuncunun dayanışmasını zorunlu hale getiren bir yapıya sahip.





14 Aralık 2013 Cumartesi

ESET NOD32 Antivirüs indir




 Antivirüs yazılımı denince akla "NOD32" gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler. 

 Windows XP işletim sistemi için idealdir, ayrıca eski Windows sistemler, MS-DOS, dosya sunucuları, e-posta sunucuları ve daha fazlasını da destekler.


11 Aralık 2013 Çarşamba

DAEMON Tools Lite 4.47.1

DAEMON Tools Lite, popüler sıkıştırılmış disk imaj dosyalarını (.iso, .bin, cue sheet dosyaları, clone cd, nero, blindwrite gibi özel dosya biçimler v.s) okuyabilen kaliteli bir sanal sürücü programıdır. DAEMON Tools Lite sayesinde Cd oluşturmadan önce kalıp dosyalarının içeriklerini görebilir ve 4 sanal sürücü destegi ile oyunlarinizi cd'ye yazmadan direkt kalıp dosyalari içinden çalıştırabilir, içeriklerine erişebilir ve oynayabilirsiniz.

                                               

                  DAEMON Tools Lite 4.47.1 İndir

10 Aralık 2013 Salı

Minecraft

 



      


               Minecraft, kayıp dünyaları keşfettiğiniz, canavarlarla mücadele ettiğiniz ve çeşitli gizemleri açığa çıkardığınız eğlenceli bir oyun. Elde edeceğiniz araçlarla kendi dünyanızı dilediğiniz gibi yeniden inşa edebilirsiniz.





                   Minecraft indir

9 Aralık 2013 Pazartesi

IDM





Internet Download Manager (IDM) ile indirme işlemlerinizi 5 katına kadar hızlandırabilir, yarım kalan işlemlere devam edebilir veya indirme işlemi programlayabilirsiniz. Herhangi bir nedenden ötürü oluşan kesintilerle akıllı devam etme özelliğiyle kaldığı yerden devam edebilmektedir. IDM, kolay arayüzü ve tüm tarayıcılarla entegre çalışmasıyla en popüler indirme yöneticisi olmuştur.

Internet Download Manager, diğer indirme yöneticilerinin aksine indirme işlemi sırasında indirilen dosyayı dinamik olarak bölümlere ayırır ve bağlantı kopması yaşanmadan indirme işlemini sonlandırır.





                           Internet Download Manager indir

TeamViewer

TeamViewer ile internet üzerinden herhangi iki bilgisayar arasında bağlantı oluşturup, yönetim işlemi yapabilirsiniz. TeamViewer kullanabilmek için sadece iki tarafın da yazılımı kurması yeterli. Sonra kolaylıkla ve herhangi bir firewall vb. ayar yapmadan kolaylıkla karşı bilgisayara ve masaüstüne bağlanabilirsiniz.


http://www.gezginler.net/indir/teamviewer.html

CIA indir

 


           iPhone ve iPad için CIA Uygulaması
CIA uygulaması ile sizin rehberinizde olmayan numaralardan gelen çağrıların kime ait olduğunu öğrenebilirsiniz!
Bilmediğiniz numaralardan gelen çağrıların hangi adresten ve kimin adına yapıldığını artık öğrenebileceksiniz.
Tamamen ücretsiz bir uygulamadır.
Yapmanız gereken tek şey numara ile arama yapmak ve kime ait olduğunu bulmak!



                          


                            CIA indir

8 Aralık 2013 Pazar

WinRAR 5.0

WinRAR güçlü bir arşiv yöneticisidir. RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar, 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z arşivlerinden dosya çıkartılmasını destekler. Güçlü sıkıştırma, ciltler, şifreleme, kendi açılan modüller, yedekleme kolaylıkları WinRAR'ın diğer özellikleri arasındadır. Bu bir deneme sürümüdür. Herkes bu programı 40 günlük deneme süresi içinde kullanabilir. Bu 40 günlük test süresi sonrasında ise Winrar size mesajlar ve reklamlar gösterebilir






5 Aralık 2013 Perşembe

Ccleaner İndir




       Cleaner bir sistem optimizasyon ve güvenlik aracıdır. Sisteminizdeki kullanılmayan dosyaları silebilmektedir. 

Neleri Temizleyebilir:
  • Internet Explorer Temporary files, URL history, cookies, Otomatik form tamamlama geçmişi, index.dat.
  • Firefox Temporary files, URL history, cookies, download geçmişi.
  • Windows Çöp kutusu, Son Açılan Dökümanlar, Temporary files ve Log dosyaları.
  • Registry Temizleyicisi Kullanılmayan ve eski kayıtlar: Dosya Uzantıları, ActiveX Kontrolleri, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Dosyaları, Dosya Yolları, Icons, Hatalı kısayollar ve ...

  • Üçüncü-parti uygulamaların geçici ve geçmiş dosyaları OperaMedia PlayereMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, MS OfficeNeroAdobe AcrobatWinRAR, WinAce, WinZip ve daha da fazlası



Windows Movie Maker 2012

Windows Movie Maker  ile ev ortamında profesyonel videolar veya sunumlar hazırlamanız mümkün.
Slayt gösterilerini ve videoları alma ve düzenleme
Fotoğrafları ve çekimleri bilgisayarınızdan veya fotoğraf makinenizden hızlıca Movie Maker'a ekleyin. Ardından istediğiniz gibi filminize hassas ayarlar yapın. İstediğiniz şeyleri taşıyabilir, hızlandırabilir veya yavaşlatabilirsiniz; her şey size bağlı.
Film müziğini düzenleme ve bir tema ekleme
Ses ve temayla filminizi geliştirin. Movie Maker geçişleri ve efektleri otomatik olarak ekler, böylece filminiz gösterişli ve profesyonel görünür.
Filminizi çevrimiçi ortamda paylaşın
Movie maker ile filminiz hazır olduğunda, Facebook, YouTube veya diğer sosyal ağ ve video paylaşım sitelerinde çevrimiçi olarak paylaşın. Ailenize ve arkadaşlarınıza kaçırmamaları için e-posta ile filminize bağlantı yollayın.